Dé travel app – Polarsteps

Wil jij iedere stap van de reis die je maakt vastleggen? Wil jij iedereen in één keer op de hoogte brengen van waar je bent? Vind je het leuk om op reis een dagboek maar zou je ook graag meteen foto’s toe willen voegen? Dan heb ik voor jou een app waar jij heel gelukkig van zal worden. Met de app Polarsteps kan jij dit allemaal en nog veel meer!

Step up your game

Hoe leuk en ook handig is het als iedere stap die je zet opgeslagen wordt in een app? Polarsteps houdt, aan de hand van een tijdlijn, voor jou bij waar je bent geweest. Je kunt vervolgens zelf een tekst en afbeeldingen toevoegen. De app brengt jouw hele reis overzichtelijk in beeld. Vind jij het dus leuk om een dagboek bij te houden en daar ook foto’s bij te plaatsen? Dan is deze app dé uitkomst voor jou. En wat ook fijn is, je kunt bij thuiskomst direct een Travel Book laten maken van jouw reis. Superhandig en heel gaaf.

Polarsteps

Je kunt op Polarsteps heel gemakkelijk in maar een paar stappen een eigen account aanmaken. Een mooie bijkomstigheid is het feit dat Polarsteps gratis is. Het account dat je aan hebt gemaakt kun je vervolgens met andere delen zodat zij jouw reis kunnen volgen. Het voordeel van het gebruiken van deze app is dat je zowel de route die je aflegt als hetgeen wat je erover schrijft in een oogopslag ziet. Het is fijner om Polarsteps bij te houden dan een blog omdat ook de momenten dat je niet schrijft je reis geregistreerd wordt. Zo leg je bijvoorbeeld een afstand af tussen twee plaatsen waar je niet direct iets over schrijft maar de reis op zich wordt wel geregistreerd in de app. Daarnaast komt Polarsteps zo af en toe met een herinnering aan jou om iets te plaatsen over de reis die je maakt. Op deze manier blijf jij up-to-date.

Polarsteps profieloverzicht
// Polarsteps dashboard //

Polarsteps kun je zowel op een laptop, tablet als computer openen en gebruiken als via de app op jouw mobiel. De app kun je zowel voor Android als Apple downloaden. Omdat de app werkt op gps heb je niet persé wifi nodig om jouw reis bij te houden. De app houdt voor jou bij op welke plaatsen je bent geweest en je kunt er zelf voor kiezen om tekst en afbeeldingen toe te voegen.

Verhalen toevoegen aan stappen die je zet met de Polarsteps app
// Een foto en tekst toegevoegd tijdens onze reis in Indonesië //

Zo hebben mijn vriend en ik onze reis in Indonesië bijgehouden, op zijn account, in Polarsteps. Het leuke daaraan is dat je alle kleine details die je anders wellicht vergeet direct toe kunt voegen in de vorm van tekst en/of een foto. Op deze manier houd je alles bij van de reis en weet je ook na 3 weken, maanden of misschien wel een jaar nog precies hoe jouw reis verlopen is.

Ingezoomd beeld van de Polarsteps app
// Polarsteps houdt heel nauwkeurig bij waar jij geweest bent //

Wat erg prettig is, is dat de app voorzien is van een batterij besparende functie. Je hoeft je dus geen zorgen over de batterij van je telefoon te maken. De app houdt heel specifiek het aantal kilometers en de reistijd bij waardoor jij achteraf nog heel precies jouw reis kan herbeleven.

Tips

Ben jij sowieso reisfan en vind je het leuk om andere reisblogs te lezen? Je kunt op Polarsteps gemakkelijk andere reizigers vinden en volgen. Op deze manier kun jij genieten van de reizen die andere maken en aan de hand van die reizen zelf jouw eigen reis samenstellen. Door het lezen van de reisverhalen van anderen en routes te bekijken word jij sowieso geïnspireerd en getriggerd voor het maken van eigen reisplannen. Dus, droom jij graag weg bij mooie bestemmingen en leuke plaatsen? Maak dan een profiel aan op Polarsteps en doe inspiratie op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.