Over Mij

Hallo, leuk dat je mijn blog bezoekt! Ik ben Fay, 30 jaar, en woon in een dorp vlakbij Breda. Ik ben een creatieve levensgenieter en deel graag mijn favorieten voor interieur, muziek, kunst, reizen en nog veel meer met jou via mijn blog.

Op deze blog vind je van alles over mij. Ik heb langere tijd getwijfeld om een blog te starten. Maar nu heb ik besloten om er een te starten door en voor mezelf en uiteraard voor jou, als je het leuk vindt om over mijn ‘fayvourites’ te lezen. Ik deel namelijk graag mijn persoonlijke favorieten, de zogenaamde fayvourites, met jou.

Naast het ontdekken van andere landen en steden, hou ik van lekker eten, winkelen, bezig zijn met interieur, bezoek ik graag musea, markten, ben ik ook af en toe creatief bezig, lees ik boeken en zoveel meer. Omdat ik zoveel dingen leuk vind deel ik graag mijn persoonlijke interesses, in de breedste zin van het woord.

Meer over mij

Ik ben afgestudeerd als docent aan de Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg en heb daarna de studie Small Business and Retail Management in Den Bosch afgerond. Tijdens mijn tweede studie heb ik gewerkt bij Shoeby op de e-commerce afdeling. Daarna ben ik bij PI Marketing aan de slag gegaan als database marketeer. Vervolgens heb ik een traineeship tot digital marketeer bij YoungCapital gevolgd en ben ik daarna werkzaam geweest als assistent storemanager bij WE Fashion in Den-Bosch. Op dit moment sta ik alweer een tijdje voor de klas op het mbo. Met andere woorden, ik heb een, zogenaamd, modern carrièrepad.

In mijn vrije tijd onderneem ik van alles. En dat ‘alles’ wilde ik graag ergens wegzetten. Ik word oprecht blij van het sleutelen in WordPress aan mijn blog, het fotograferen en het schrijven van de teksten. En natuurlijk ook van alle leuke dingen die ik mee maak en beleef. Dat maakt deze combinatie: ‘het ervaren en vastleggen’, voor mij zo waardevol.  

Ik hoop dat je het leuk vindt om te weten wie ik ben en waarom ik gestart ben met bloggen. Veel leesplezier, op mijn blog, gewenst!

Liefs

Fay