Een feestje in Paradiso – Sef

Sef in Paradiso, maar wel in Paradiso Noord. Daar stonden wij dan, mijn vriend en ik, op 22 april met onze neus voor het Paradiso. Wij hadden de auto geparkeerd en klein stukje gewandeld richting het Paradiso. Echter bleek dat Sef zijn nieuwe album ten gehore zou brengen in Paradiso Noord oftewel in een van de zalen van de Tolhuistuin. Dus zijn wij snel de auto gaan halen en doorgereden naar de Tolhuistuin.

Zelf had ik nog nooit een optreden meegemaakt van Sef en was ik ook nog nooit in de Tolhuistuin geweest. De Tolhuistuin ligt aan de IJ-oever in Amsterdam Noord en het gebouw is een waar cultureel centrum. De zaal was niet groot maar dat kwam de sfeer juist ten goede!

Excusez moi!

Op 24 maart in 2017 bracht Sef een nieuw album genaamd Excusez moi uit. Voordat dit album uitkwam draaide ik al meerdere platen en albums grijs van Sef.

Van het album De Leven zijn mijn favorieten toch wel De Leven, Renaissance Man en Flashy. Dit album kwam uit in 2011. Na dit album volgden het album In Kleur in 2015 en Meer Kleuren in 2016. De echte hitjes waren voor mij Kleuren, Wakker en Toch Houdt Ze Van Mij en de mix Hypnose samen met The Flexican. Echter kwam Sef, naar mijn idee, met de echte fijn hitjes op zijn laatste album Excusez Moi. Alle 10 de nummers van dit album zijn favorietjes waardoor het hele album, naar mijn mening, een plaatsje in mijn favo albums op Spotify verdiend.

Op 22 april gaf Sef het optreden in Paradiso. Met enkel en alleen Falco Benz en Sef op het podium en een fantastisch glittergordijn als decor werd er een fantastisch optreden weggezet. Wij hebben genoten van de hele show. Sef gaf aan zich niet helemaal lekker te voelen maar wij hebben er weinig tot niks van gemerkt op deze avond. Hoe dan ook hebben wij genoten van een leuke avond in een fijne zaal, met leuke mensen en heel veel van mijn favoriete hitjes!

Alles op rood met Sef
// Alles op rood met Sef //

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.